Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát felőlem.
Mondjuk számomra meglepő, hogy Weblaboron fent van olyan cikk, ahol függvénynek átadott paramétert lazán konkatenál MySQL query-hez, mindenféle escape-elés nélkül.
Azt sem tartom jó ötletnek, hogy a szülőelemet nem azonosító alapján tartja nyilván, hanem a konkrét neve alapján (pl. displayChildren('PHP', 0);). De persze tény, hogy nem olvastam el az egész sorozatot, csak ránézésre nyilatkoztam.Ahogy azért az is hozzátartozik, hogy 2004-ben született a cikksorozat. Azóta használják a PDO-t, meg elég sok minden változott, nyilván a szerző kódolási stílusa is (aki egyébként tudtommal elég hasznos scripteket szokott írni), szóval inkább nem kötekszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest