Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ja, itt még jó, hogy előtte beraktam egy példakódot a php.net-re, aztán már én is követtem a kódodat, és végül én is rosszul használtam...

Szóval bocs, az a foreach ciklussal való példa abszolúte hülyeség volt a részemről, így kellett volna:while ($row = mysql_fetch_assoc($res)) {
echo $row['col1'], '<br />'; // echo-nál működik a vesszővel való elválasztás, így nem kell összefűzni!
}===
(#9427) Jim-Y :
"Illetve kerestem, de nem találtam olyan változót ami megmondaná, hogy a kódhoz csatlakozó kliensnek mi az IP címe"$_SERVER['REMOTE_ADDR'] idézve a php.netről:
"The IP address from which the user is viewing the current page." -
Speeedfire
félisten
Mire írtad át? Gondolom a while vagy foreach szerkezetet használtad és ott tömbként kezelted az adatot.

$mysql_result = mysql_query(select ****);
while($result = mysql_fetch_array($mysql_resul)) {
echo $result[0]; //ekkor kiírja az aktuális tömb első elemét
}
//én mondjuk jobb szeretem a mysql_fetch_assoc-ot, így a tábla nevét tudom kiiratni
while($result = mysql_fetch_assoc($mysql_resul)) {
echo $result['tabla_neve']; //ekkor kiírja az aktuális tömb első elemét
}Remélem összejön, ha idenyomatod a kódodat, akkor még hamarabb.

negyedes: Beraknád a kódod azon részét ami a formra és a feldolgozásra vonatkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-11850H, 16RAM/512SSD/NVIDIA T500/FULLHD IPS, üzleti mobil munkaállomás
- Lenovo Thinkpad T450S, 14" HD+ kijelző, I5-5200U CPU, 12GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Slot1 alaplap Pentium III processzorral, rammal
- ASUS TUF Z390-PLUS GAMING Eladó!
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 - 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelző, Yoga funkció, Toll
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest