- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #8065 üzenetére
Ez a PHP-vel utólagosan eltávolítós módszer szerintem csak akkori végső megoldás, ha Te nem férsz hozzá a beolvasandó fájlokhoz, és annak eleve el van cseszerintve a karakterkódolása.
#8066 Lacces: a preg_replace-es megoldást csak akkor használd, ha nagyon muszáj.
"Notepad++ -ot már akartam, de linuxra nem jön fel a Wine nélkül. Keresek egy linuxos megfelelőt."
Hasonlóan alacsony erőforrásigénnyel rendelkező, funkciógazdag szövegszerkesztőt én valahogy nem találtam Linuxra, meg mindegyiknek megvolt a maga hülyesége vagy hiányossága (Notepad++-hoz képest, ami elég jól bővíthető pluginekkel is), de most nincs kedvem egyenként felsorolni, mik voltak azok; kényelmi és egyéb szempontok is szólnak részemről a Notepad++ mellett - Wine-nal kicsit nyakatekert megoldásnak tűnik, de én sokszor Linuxon akkor is inkább a Notepad++-t használtam, pont így.
Vagy ha komplett IDE-t akartam, amire a kis erőforrásigény kevésbé jellemző, akkor NetBeans-t használtam (ahhoz már nem kell Wine). -
Lacces
őstag
válasz
PazsitZ #8065 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a választ.
BOM kódolás... mik vannak. Látom még sokat kell tanulnom
Notepad++ -ot már akartam, de linuxra nem jön fel a Wine nélkül. Keresek egy linuxos megfelelőt.Ez preg_replace() megoldás nagyon tetszik. Meg köszi a wikipédiás linket is, így értem, hogy mi alapján lett a reg kifejezés felépítve is. (táblázatból látszott nekem).
Ez be is vált
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged