Hirdetés
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- PLC programozás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSorBA
őstag
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Én is kb hasonló cipőben járhatok. Legtöbb általam készített oldalnál eléggé egyben van a sablon és a funkció, és mivel a dizájváltás általában eddig sosem annyiból állt, hogy tisztán csak kinézetet cserélt a cég (hanem rengeteg funkció került adott esetben be és ki) így kb én is annyit csináltam mint te:
"Nagyon sokáig tiszta php-t használtam a templateimben, kis odafigyeléssel: nem nyúlok már adatbázishoz (ami kell, azt megkaptam a controller rétegtől), illetve vezérlési szerkezetekben az alternatív szintaktikát használtam."
Nem tudom én sem igazából eldönteni, mivel eddig egyszemélyes fejlesztőként dolgoztam kizárólag, így egyelőre én is az első tábort gyarapítom, úgyis csak én foglalkozok az egésszel, és megfelelően kommentezve, tördelve, jegyzetelve, értelmesen csinálva eddig még mindent átláttam. Van egy cég (akikkel elég régóta dolgozok), ami eddig négy átalakuláson ment át, és mindig teljesen új honlap készült
, szóval eddig teljesen tudtam hanyagolni ezt a template témát, de persze ez leginkább azért van, mert nem volt olyan munka, ahol szükség lett volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fotók, videók mobillal
- PLC programozás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, szóval eddig teljesen tudtam hanyagolni ezt a template témát, de persze ez leginkább azért van, mert nem volt olyan munka, ahol szükség lett volna rá.