- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Milyen egeret válasszak?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Uhh, bocs, a "néhány" szó nekem elkerülte a figyelmem, vagy hirtelen másképp értelmeztem, de akkor így rendben van.
De legalább így jól ki van fejtve, hátha másnak is hasznos lesz."Az abstract class és az interface között az alapető különbség nem az, hogy az egyikben lehetnek definiált függvények, a másikban pedig nem, hanem hogy az interface az egyetlen eszköz php-ban, amin működik a többszörös öröklődés."
Most ebbe is hadd kössek bele.
Az is alapvető különbség, amit én írtam, mivel az interfész tulajdonképpen csak egy "mintát" ír elő, amit meg kell valósítani. Az absztrakt osztály sokszor ennél konkrétabb szerkezetet határoz meg. Ezenkívül igen, alapvetően egyszeres öröklődés van, tehát egy osztálynak egy őse lehet, DE bármennyi interfészt megvalósíthat (vesszővel elválasztva az egyes interfészek neveit az implements kulcsszó után).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gurulunk, WAZE?!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Azonnali játékos kérdések órája
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- LTE frekvenciák
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- HP EliteBook x360 830 G8 Core i5 1145G7 2.6GHz/16GB RAM/512GB
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged