Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #6509 üzenetére
Valóban, ez teljesen igaz! És bocsi, nem voltam túl pontos és egyértelmű, azt akartam mondani, hogy sokszor JÓVAL többet várok, tehát mintha a szerver túl sokat szarakodna az általad említett dolgokkal, aminek része az Apache-szerver felőli dolgok elintézése, így pl. a .htaccess fájl vizsgálata is, és ezért merült fel bennem, hogy esetleg a reguláris kifejezés vizsgálgatásával is elszöszmötöl egy darabig.
De rájöttem, hogy ez hülyeség, mert annyira azért nem komplikált a reguláris kifejezésem, hogy pont ez lenne a probléma. Igazából ingyenes tárhelyről van szó, előfordulnak olykor problémák, amikor lassú a szerver, valószínűleg ez lehet ritkán a baj. Amúgy meg van, hogy rohadt gyorsan lefut az egész. Úgyhogy bocsi, tárgytalan!Nem tudom, miért pont erre feküdtem rá...
Amúgy milyen jó lenne, ha már a .htaccess fájlból is el lehetne indítani egy időmérést.
---
Holnap megpróbálom a többszörös kondícióvizsgálgatást .htaccess-ben mod_rewrite-hoz, ma már nem volt időm rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest