Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radmin
csendes tag
Ez tökéletesen működik:
<a href=\"JavaScript:newPopup('modosit.php?id=".$row['id']." ?>');\">A popup ablak címsorába gyönyörűen kiírja az adott sor id-jét.
Ha minden igaz, akkor a $row[] értékét meg bírom jeleníteni echo-val
echo "$row[0]"; mivel a tömb nulladik eleme lesz az elsődleges kulcs.
Elméletileg ki kellene írnia, hogy melyik elemről van szó.
Nekem csak az a bajom, hogy ez nem történik meg, tehát úgy tűnik, hogy nincs benne semmi. Vagy én szeretném minden áron rosszul kiíratni a row[] értékét?
Sorry a balga kérdésekért, de korábban jeleztem, hogy nemrég kezdtem a php-val foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iGO Primo
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo 3DS és DS topic
- Steam Deck
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest