- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ezzel helyesen tudod megjeleníteni ATW-n is az UTF-8-as karakterkódolást?
Csak mert én már rákérdeztem ATW-nél, hogy mikor válik lehetővé ott az UTF-8-as kódolás helyes megjelenítése, miért csak az ISO-8859-2 kódolás megy, és ezt válaszolták:
"A karakterkódolás az ingyenes oldalaknál valóban csak ISO-8859-2 lehet. Ez régebbről maradt így a rendszer felépítése miatt, és több dolgon is módosítani kellene, hogy változzon. Idővel természetesen változni fog ez, egészen konkrétan az admin felületről lehet majd választani. Pontos időpontot erre most nem tudnék mondani."Ezek szerint mégis ki lehet ezt kerülni, és helyesen megjeleníteni az UTF-8-as kódolású weblapokat?
Persze lehet, hogy valami tök triviális dolgot rontok el, vagy valamire nem gondoltam.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest