- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ehhez a mini PC-hez egyszerűen csatlakoztathatunk külső videokártyát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
lamajoe
üzenetére
nem akarlak elkeseriteni, de ezekbol manapsag mar annyi van, hogy nehez ujat alkotni..
de ha ez a motivacio neked eleg arra, hogy megtanulj php-zni, akkor mar valoszinuleg megeri nekikezdeni.eloszoris mibol tanulni, ha tudsz angolul, akkor a neten van rengeteg jo tutorial, mondjuk ajanlanam a w3schoolst, ugyanitt talalsz jo leirasokat html ill. css temaban is. ha mindenkepp magyar kell, akkor lehet jobban jarsz valami konyvvel (neha ki lehet fogni olcsokat, szerintem nem kell tul profi konyv, ha mar az alapok mennek, onnan mar neten is megtalalod amit akarsz). illegalisat nem mondok, de ha korbenezel a nepszeru viragboltokban akkor biztos talalsz.
az hogy mennyire bonyolult, leginkabb az otleteidtol fugg.. par napot jatszottam ilyen jatekkal, es alaphangon szerintem egy delutan alatt ossze lehet hozni egy ilyen rakattintasz a linkemre akkor tobb pontom lesz tipusu dolgot, termeszetesen lehet cifrazni, minden toled fugg
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Autós kamera eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi