Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
lanszelot #21717 üzenetére
3. Első körben azt kéne megnézni, hogy bekerül-e egyáltalán az adatbázisba az adat. Nincs valami programod, DB Browser vagy valami, amivel meg tudod nyitni az SQLite fájlodat?
Egy SELECT * FROM receptek típusú lekérdezésnek is vissza kell adnia az összes adatot, ami a táblában van.
A hiba egyébként szerintem ott lesz, hogy nem fetcheled ki az adatokat a visszakapott változóból.
Mert pl. ez, amit korábban írtál, nem működik:
$receptekData->query("SELECT * FROM 'receptek'");
$id = $receptekData->lastInsertRowID();
echo ($id);Azért nem működik, mert a
lastInsertRowID()
a legutolsó INSERT-tel beszúrt adat Id-ját adja vissza (azt is csak addig, amíg él az adatbáziskapcsolat).
De ha SELECT-et használsz, akkor neked fetchelned kell a visszakapott adatokat, pl. a fetchArray() metódussal: https://www.php.net/manual/en/sqlite3result.fetcharray.phpOlyan mintha php alatt senki se kezelne sql-t.
Pedig nagyon sok PHP-s SQL tutorial van. De egyébként én MySQL-t ajánlottam neked, csak valaki áttérített SQLite-ra, de azt megnézted, hogy azon a tárhelyen, amin futtatni fogod az appod, lehet-e egyáltalán SQLite-ot használni? Mert a MySQL szinte mindenhol támogatott, SQLite-ban viszont egyáltalán nem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- Számítógép, i5 7400, Gtx 1050Ti 4GB, 16gb ddr4, 512 ssd
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Dell Latitude 7410 /I5-10310U, 16GB RAM, SSD/ Leírás! Beszámítás! Posta oK!
- ASUS VivoBook S412 14" /i3-8145, 8GB RAM, 250GB SSD/ Beszámítás! Posta ok!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest