- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egérpad topik
- Fujifilm X
- HP notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
lanszelot #21717 üzenetére
3. Első körben azt kéne megnézni, hogy bekerül-e egyáltalán az adatbázisba az adat. Nincs valami programod, DB Browser vagy valami, amivel meg tudod nyitni az SQLite fájlodat?
Egy SELECT * FROM receptek típusú lekérdezésnek is vissza kell adnia az összes adatot, ami a táblában van.
A hiba egyébként szerintem ott lesz, hogy nem fetcheled ki az adatokat a visszakapott változóból.
Mert pl. ez, amit korábban írtál, nem működik:
$receptekData->query("SELECT * FROM 'receptek'");
$id = $receptekData->lastInsertRowID();
echo ($id);Azért nem működik, mert a
lastInsertRowID()
a legutolsó INSERT-tel beszúrt adat Id-ját adja vissza (azt is csak addig, amíg él az adatbáziskapcsolat).
De ha SELECT-et használsz, akkor neked fetchelned kell a visszakapott adatokat, pl. a fetchArray() metódussal: https://www.php.net/manual/en/sqlite3result.fetcharray.phpOlyan mintha php alatt senki se kezelne sql-t.
Pedig nagyon sok PHP-s SQL tutorial van. De egyébként én MySQL-t ajánlottam neked, csak valaki áttérített SQLite-ra, de azt megnézted, hogy azon a tárhelyen, amin futtatni fogod az appod, lehet-e egyáltalán SQLite-ot használni? Mert a MySQL szinte mindenhol támogatott, SQLite-ban viszont egyáltalán nem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest