- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
lanszelot #21660 üzenetére
Azt hittem többet tud a php, illetve az sql.
Nem akarok kötözködni, tényleg, de szerintem itt te vagy az, aki nem tud eleget, és csak neked vannak hiányosságaid.
Tehát kellene a json, de ahhoz meg kellene a python(nem nehéz, de jó pár hetembe kerülne).
Miért kellene a Python?? Dehogy kell, PHP-vel lehet kezelni a JSON-t.
No meg a php hülyeségei ellen a JS. Ok, azt tudom, de ez így már túl nagy.
Nem, nem a PHP hülyeségei ellen kellen a JS. A JS leginkább csak akkor kell neked, ha a megjelenést (a frontendet) kicsit dinamikusabbá, pörgősebbé akarod tenni.
Sql miatt fog elvérezni ez a project.
Én úgy érzem, hogy te túl gyorsan akarsz haladni. Még csak most tanulod a PHP-t, az alapokkal sem igazán vagy tisztában, de már profi receptgyűjteményt akarsz csinálni. Kicsit lassíts. Szerintem még nem is látod át igazán, hogy mi a szerver oldal, mi a kliens oldal, ki kivel van, mi hova megy, stb.
Csinálj egyszerűbb projekteket. Írj mondjuk egy néhány mezőből álló formot, ami nem csinál mást, mint bekéri pár adatot a felhasználótól, és elmenti őket adatbázisba, vagy ha az még nem megy, akkor fájlba.
Utána tegyél bele sessiont, használd a $_SESSION tömböt adatok tárolására.
Aztán utána lehet olyat, hogy adatbázisból írsz ki dolgokat mezőkbe, a felhasználó megváltoztathatja, és te visszatöltöd az adatbázisba. Ebből ki lehet alakítani egy profilkezelést mondjuk.
Aztán írhatsz olyan felületet, ahol lehet hozzászólást írni. Azt elmented adatbázisba, és megjeleníted... vagy valami ilyesmit. Lépésről lépésre, lassan haladj, tapasztald ki, mi hogyan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- PS5 3D nyomtatott tartók, vertikális, horizontális és egyéb kiegészítők.
- Xbox mini kormány kiegészítő - Xbox One, Xbox Series X és Series S kontrollerekkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest