Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
polymorphin
üzenetére
Igen, shell exec jelenleg az összes tippem, megírom külön C-ben, és mellé rakom a webszervernek. De gondoltam, hátha lehet valami hasonlót csinálni, mint dotnet alatt a dll import.
A "könyvet senki nem használ"-t illetően talán próbálj meg általánosítás helyett csak a magad nevében beszélni. A dokumentációs részletesség és figyelem egy közösség által ellenőrizhető és időben stabil tény. A privát véleményünk ahhoz képest egy szeszélyes valami. Megbízhatatlan.
-
törölt tag
válasz
polymorphin
üzenetére
Aha, köszi az infot.
Ha jól értem, akkor kicsit talán "alacsonyabb szintű" és ezért univerzálisabb a Symphony?Nem csak egy weboldalról van szó, hanem a project-ben van egy elég komoly business-logic ami a háttérben teker és az eredményt a weboldal már az adatbázisból jeleníti meg. Illetve egy admin felületen befolyásolja majd a háttérművelet futását. A public része csak view pár megjelenítéshez szükséges paraméterrel. (form vagy link-get)
Nem gyors összedobásról volna szó, hanem egy régen megszüntetett portálom újraírásáról.
Elég nagy meló és csak egyedül leszek rá (sejthetőleg).
Igen, Java Spring volt, de a korábbi projectem Php volt.Unit teszt alap. A business-logic Java-ban készül, ahhoz is kell Unit teszt, használnám Php-hoz is. Rossz beidegződésből én amúgy is előbb a unit tesztet írom meg és csak ezután a kódot.
-
edari
őstag
válasz
polymorphin
üzenetére
"De igazabol a Laravel is oke ha gyosran ossze akarsz dobni valami hasznhatot"
Aha, hát szerintem ez egy probléma.
A laravel nem kis oldalak alá jó (lumen?), hanem nagyobb projektek alá. Az már más kérdés hogy boldog/boldogtalan laravelt tesz a legegyszerűbb oldalak alá is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest