- TV antenna és jelerősítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sikerült megoldani, köszönöm!
Viszont lesz még egy kérdésem ezzel kapcsolatban, de azt egy külön kommentben tenném majd fel, mert egy picit hosszabb.
Itt viszont még megkérdezném ezt:
Van több elem a lapon (0-tól végtelenig), és mindegyik bejegyzésnek van egy időpontja, amivel számolnom kell. Szeretném mindegyiknél pontosan kijelezni, hogy mennyi ideje lett bejegyezve. Ez a számolás már nagyon szépen megvan PHP-ben végig vezetve. Viszont fix időponttal számol, amikor betöltődik az oldal, azt veszi "most"-nak, azzal számol, azt jelzi ki.
Viszont szeretném az aktuális időhöz igazítani (elég a kliens ideje, nem kell time server).
Így arra gondoltam, hogy miután kijelzi az időpontot a PHP kóddal, utána simán csak futtatok egy JS szkriptet, és másodpercenként emelem az időpontot 1 mp-cel. És így úgy-ahogy meg is vagyok, az ebben lévő pontatlanság bőven megfelel a célnak. (De időközben rájöttem, hogy az egész formázós PHP kódot kell hogy futtassam külön újra és újra...)Találtam is egy egyszerű példát ehhez, amivel tudok dolgozni:
https://www.w3schools.com/js/tryit.asp?filename=tryjs_setinterval2Szépen is működik, csak előjött egyből az a gond, hogy csak az első elemnél csinálja meg ezt a frissítést (és a saját kódomban csak a következő 4 elem betöltése után indul el, első betöltésre nem - de ez majd kifilózom logokkal, hogy miért) , az összes többinél már nem.
Tehát ha a példakódban pl. még pár sorba beszúrom hogy<p id="demo"></p>
, akkor is csak az elsőnél történik meg a frissítés, ott fut le a szkript.
Pedig azt szeretném, hogy több helyen is lefusson, bárhol, bármikor.Rátaláltam az infóra, hogy HTML-ben az ID-knak egyedinek kell lenniük, így a fenti példakódnál csak az első "demo" ID-t használja, utána már nem valid. A getElementById így nem jó. Esetleg valami más getElementBy?
Hogyan tudom ezt megcsinálni, hogy az összes bejegyzésnél fusson a szkript, ugyanaz a szkript, de persze mindegyiknél a saját adatokkal?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- TV antenna és jelerősítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- PlayStation 4
- Nyaralás topik
- Mikrotik routerek
- Kicsit később jelenik meg a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest