Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vancha2
aktív tag
válasz
oroltbors
üzenetére
oroltbors!
Unatkoztam, és összedobtam egy olyan sorozatszámos űrlapot, szerintem ilyenre van szükséged: http://vcsabi.extra.hu/sn.html
Remélem jó, mert még egyet nem lesz kedvem összedobni neked...
Gus!
Ha jól értem, betöltődik egy oldal, a júzer kiválasztja a listából az elemet, és ezután az egyik php változónak akarod beállítani az értéket a lista kiválasztott eleme alapján? A PHP szerveroldali szkript, tehát az oldal betöltődése után már nem csinálhatsz vele semmit. A JavaScript az, ami így az oldal betöltődése után a böngészően fut le.
Ha mindenképp PHP változót szeretnél így módosítani, akkor azt lehet, hogy AJAX-szal megteheted, de nem vagyok benne biztos (az AJAX-ot nem igazán vágom
) -
vancha2
aktív tag
válasz
oroltbors
üzenetére
Ez nem PHP, hanem JavaScript. Csinálj egy függvényt, ami, figyeli az input mezőnek a hosszát. Ha elérte a beállított hosszt, átrakod a focust a következő mezőre. Ja, és ezt a függvényt a mezők OnKeyUp eseményébe kellene berakni, így minden beírt karakter után lefutna.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)