Új hozzászólás Aktív témák
-
vancha2
aktív tag
válasz
oroltbors #1802 üzenetére
oroltbors!
Unatkoztam, és összedobtam egy olyan sorozatszámos űrlapot, szerintem ilyenre van szükséged: http://vcsabi.extra.hu/sn.html
Remélem jó, mert még egyet nem lesz kedvem összedobni neked...Gus!
Ha jól értem, betöltődik egy oldal, a júzer kiválasztja a listából az elemet, és ezután az egyik php változónak akarod beállítani az értéket a lista kiválasztott eleme alapján? A PHP szerveroldali szkript, tehát az oldal betöltődése után már nem csinálhatsz vele semmit. A JavaScript az, ami így az oldal betöltődése után a böngészően fut le.
Ha mindenképp PHP változót szeretnél így módosítani, akkor azt lehet, hogy AJAX-szal megteheted, de nem vagyok benne biztos (az AJAX-ot nem igazán vágom)
-
vancha2
aktív tag
válasz
oroltbors #1802 üzenetére
Ez nem PHP, hanem JavaScript. Csinálj egy függvényt, ami, figyeli az input mezőnek a hosszát. Ha elérte a beállított hosszt, átrakod a focust a következő mezőre. Ja, és ezt a függvényt a mezők OnKeyUp eseményébe kellene berakni, így minden beírt karakter után lefutna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged