- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#68216320 #17587 üzenetére
Hát igen, az az egyik példa phpMyAdmin-alternatívának, úgy tudom, a phpMyAdmin egyáltalán nem működik MySQLi-kiterjesztés nélkül (pl. PDO-val).
Igazából ha korábban MySQLi-t használtál, akkor nem szabad, hogy nagy érvágás legyen átállni PDO-ra. A PDO-nak más szintaktikája van, szerintem egy fokkal könnyebben használható (számomra legalábbis jobban "kézreáll" az API), a prepared statementeknél használhatóak nevesített placeholderek (érdemes használnod, nem pedig a MySQLi-ből megszokott kérdőjeleket, persze ezek is működnek, sőt, van olyan eset, amikor pont erre van szükség (pl. amikor dinamikusan állít össze az ember egy előkészített utasítást)), és egyéb előnyei is vannak, valószínűleg nem lesz túl sok problémád az átállással.
Szoktam linkelgetni a topicban Tele von Zsinór kolléga PDO-val kapcsolatos cikkét, fusd át, mert igazából minden lényeges dolog benne van az elinduláshoz (pl. ami fontos, hogy a kapcsolat inicializálásakor a karakterkódolást kapásból UTF-8-ra állítja, ÉS hiba esetén exceptionök dobására utasítja a PDO-t).
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elfelejtettem a film címét
- Call of Duty: Mobile
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- Házimozi belépő szinten
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest