- A világ leggyorsabb SRAM dizájn-ját kínálja a Marvell
- TV antenna és jelerősítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #15883 üzenetére
Az újabb jQuery-ban csak aszinkron van, itt nem lehet gond szerintem.
Ezt a poll-t néztem én is (pl rabbitmq). Nem tudom mennyire lehet jó megoldás, nem foglalkoztam még ilyennel.
Illetve egy ilyen rendszert milyen nehéz lehet lefejleszteni pluszban. Mert egyszerűbb message táblán én is agyaltam már, amihez lenne egy ajax kérés pl setTimeout-tal, ami mindig bekérdez. Ez lenne a legegyszerűbb, de gondolom nem túl elegáns és erőforrás igényes.Van pár ember aki napi 8 órában használja a felület. Szóval egész nap meg van nyitva. Nézi az email-eket is folyamatosan, de ha már ott ül előtte, akkor lássa is az eseményeket, amik a háttérben lefutottak.
fordfairlane: Van az is, viszont a felületen szeretném jelezni az eseményeket.
mobal: Ne akard tudni. -
fordfairlane
veterán
válasz
Sk8erPeter #15883 üzenetére
20-30 percig tartó műveletnél szerintem az emailes értesítés a legmegfelelőbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest