Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Nem is gondoltam, hogy nem lesz vele meló. Sőt, igen sok lesz, legalábbis nagyon úgy néz ki, ellenben én ennek örülök, mert a kedvenc keretrendszerem remélhetőleg jobb lesz.
Más: Egy kis vagrant. Nem tudom ki mennyire van otthon benne. Már egy ideje szopok vele, de nem akarja az igazságot.
Illetve furcsa dolgokat is produkál.
Hibába állítok be valamit/vagy állítok be új dolgot, nem akar reagálni rá.
Pl egyszer belőttem, hogy legyen privát háló, majd kivettem és azóta is ott van a debian configban. Illetve beállítom a proxy-t neki, meg a dns feloldást, de a jenkins pl nem tudja a hosztot feloldani, ami azért fura, mert cli alatt ha ping-etem vagy nézek egy traceroute-ot, akkor feloldja.
Debian 7 kliens és linux mint 16 host. Vagy valamit elrontok konfig közben, nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független közel 1 év Apple jótállás
- IPhone 14 128GB gyári független hibátlan kiváló akku
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- Citroen C3 Picasso 1.4 Benzines, 2011, 156E valós km, sérülésmentes, vadiúj gumi garnitúra, KLÍMÁS!
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest