Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Köszönöm, remek, hogy mindezt elmondtad

Mondjuk eleve vicc, hogy most akkor kezdhetek el mentegetőzni, de felmerül a kérdés, hogy 1. miért nem csináltad meg szépen, ahogy illik (talán mert sok idő lett volna, és nincs kedved hozzá?) 2. ha mindenki így áll hozzá, és saját seggét vakarászva, utólag okoskodva kritizál, akkor a kérdezőnek hogy oldódik meg a problémája. Igaz, utólag aztán elszégyellheti magát, hogy hát bizony ő milyen tudatlan, és akkor jól megmondtad. Neki is, de azért nekem is, hát nehogy már.
Elmondtam az elején, hogy pár percnyi szabadidőmben adtam tüneti gyorskezelést. Egy büdös szóval nem utaltam rá, hogy ezt így kellene csinálni (a Notepad++-ba gyorspötyögős dolgokat nem tartom annak
). Az ilyen echózott megoldás gusztustalan lehet, igazad van, simán hívhatod spagettikódnak. Igazából szebb lett volna valami template-szerű megoldás, a fordfairlane által említett alternatív szintaktika, és így tovább. (De könyörgöm, nézz már rá a korábbi kódra. Remélem, nem várod el, hogy megtanítsam a kérdezőnek a PHP-alapokat is.) Jó, mondjuk a válaszolónak is felelőssége van abban, hogy az ember hogyan kódol a továbbiakban, ezt aláírom. (Ismét felmerül a kérdés: amennyiben mindenki minden architekturális és egyéb mintát, kódolási stílust a kérdezőknek meg akar tanítani, ki a tököm fog válaszolni? Nem beszélve arról, hogy a PDO-sítást sem végeztem el ilyen alapon, mert nincs se kedvem, se időm rá. Én rohadék.)
Viszont tényleg kíváncsian várom a gyorsmegoldásodat, amit 5 percbe sokkal szebben lehetett volna sűríteni, csak úgy, hogy ne használd fel a kódomat még csak részben sem, mert úgy utólag könnyű.
Szóval kérlek, állj elő a mutatvánnyal 5 perc alatt, ami mindenféle architekturális elképzelésednek megfelel.(#14913) fordfairlane :
Hidd el, én is külön szoktam tenni, template-ezni (vagy ahhoz hasonló megoldást használni) már csak azért is kell, hogy az ember saját magát ne szopassa, meg azért, mert egyébként undormány kód születik. Ja, ez is ronda. (Ja, én is használom az alternatív szintaktikát.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- EAFC 26
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval kérlek, állj elő a mutatvánnyal 5 perc alatt, ami mindenféle architekturális elképzelésednek megfelel.