- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
Nem, a különbség nem csak szintaktika, és nekem nem ekvivalens a kettő. Ha én valahol egy interface-t (vagy egy sima általános object-et várnék (stdClass?)) várok, akkor nem mondhatom minden egyéb teszt nélkül neki azt, hogy __toString() mert egyből meghalhat (attól eltekintve, hogy valószínűleg nem ezért várunk egy adott típusú elemet).
A különbség elvi, PHP-ban egészen pontosan elvi hiba. Eleve, magic gyűjtőnév alatt vannak, ez messze nem tervezés eredménye, shol sem lehet arra számítani, hogy ezek ott vannak az adott objektumban.
@Swifty
Ez még példának is rossz volt... A __toString()-t soha sem használjuk ilyenre... Semmilyen production kódba nem írunk ilyet így... MVC-ben főleg nem így dolgozunk... -
Swifty
csendes tag
Persze... Csak példát mondtam...
Lényeg az, hogy az adott funkción keresztül megkapod az objektum tartalmát string-ként... Amit persze örököltethetsz, fejlesztheted, stb...
Viszont a saját metódusod használata így nézne ki:
echo $foo->mivanbennem();A magic method-dal meg:
echo $fooSőt:
echo 'Ez van az objektumban: '.$foo
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest