- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
ha itt minden sorban van két interface meg osztály akkor egy olyan hiba (vagy fejlesztés) ami amúgy egy logikus kódnál 3 óra, itt 2 nap
Megfelelő tesztekkel, rögtön ki kell, hogy bukjon a hiba helye. Ilyen szempontból pont jól beazonosíthatóan, mivel a felelősségi körök szét vannak osztva. Az interface pedig pont egyfajta contract, ami alapján az együttműködést lehet biztosítani.
A szar, logikátlan kódtól persze az OOP sem véd meg egyáltalán, de ezt senki nem állította.százezer (millió) sor
Olyan pedig pont nem létezik, hogy egy teljes rendszert részletesen, véglegesen lespecifikáljanak neked.
Tehát az esetek többségében, úgyis fejlesztési iterációk vannak, ezáltal pedig úgyis vagy aránylag rugalmasan oldod meg a dolgokat, vagy refactorálhatsz.az emberek számára kell azt logikussá tenni és könnyen átláthatóvá.
Itt nem tudom mire gondolsz, mi a nem logikus kód számodra.Jelentősen többet kódolok
Én pont nem azt írtam, hogy jelentősebben többet kódolj.A nem jól tesztelhető kódot, hogy tudja rendesen kitesztelni a megfelelő ember?
Én itt egy kis ellentmondást érzek. Avagy a kitesztelés nem az én gondom, oldja meg más, ahogy akarja?
Egyébként a rosszul tesztelhető kód a legtöbb esetben egy jelzés lehet a kódra nézve. -
Soak
veterán
Jah és amit még akartam írni , olyan szerenécs (?!) helyzetben vagyok, hogy egy 10éves legacy kódon és egy 1 éves (hasonlóan felépített kódot mint alább írtam, természtesen sok ezer munkaórával töketesítve ) kódon dolgozhatok és mind a kettővel meg lehet mindent oldani.
Persze akármilyen mozzanat a régiben komplett részlegek refactorálásához kéne hogy vezessen, de ez nem von le abból, hogy tökéletesen (és viszonylag elfogadható erőforrásigénnyel) fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Path of Exile 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Deadlock
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest