Hirdetés
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #11651 üzenetére
Ettől függetlenül fingom nincs, hogy mi a probléma, túl kevés dolgot tudunk a többiről, de kicsit türelmesebben kéne debuggolnod, úgy, hogy minden egyes változót kiíratsz, logolsz fájlba, rendesen debuggolod Xdebuggal vagy ilyesmi, és így tovább. Másképp soha nem fog kiderülni, és szenvedhetsz még vele napokig.
Nézd, köszi mindent, de értsd meg, ennyiből áll az egész egyelőre! nincs több megérteni való dolog. ezt az egyet akarom elérni, importáljon, nem teszi
A file neve jó, két sorral feljebb a file_put_contents-el írom fel a filet, megnéztem, létrejött, letöltöttem, rendben van, megvan, struktúra jó, mégsem importál
Átírtam fix névre, ennek ellenére, továbbra sem importál semmit
Valóban a bolt_id INT, átírtam, nem lett jó (de miért is nem dobott hibát akkor a lekérdezés?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest