- Vezetékes FEJhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
sziasztok.
érdekes problémával találkoztam
adatbázisba szeretnék felölteni egy stringet. (két mezős tábla, az egyik a feltöltés idejét /datetime/, másik a stringet /text/ tartalmazza)
a stringem az kb 5000 karakterből áll, és csak elvétve tartalmaz szóközt, többnyire egybefüggő karakterhalmaz.
az a probléma hogy nem megy fel az adatbázisba ez a string. ha substriggel az első 1000 karaktert szereném csak akkor nincs baj, felviszi. 1500-at már nem (nem teszteltem pontosan mennyinél mondja be az unalmast...)
a text típusba elvile >65000 byte bevihető, az én 5000 karakterem ennek alatta van
a stringem nem tartalmaz extra karaktereket, csak angol ábc betűi, számok, pontosvessző, vessző, pont, és aposztrof karakterek vannak benne
mi lehet a baj? miért nem tölti fel a bázisba a stringet?
üdv, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest