Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #9921 üzenetére
Várj, most PHP esetén milyen dll-ekről beszélünk?
"Lambdákkal"?Lehet, hogy sok volt a mai utazás, és fáradt vagyok, de most nem esik le.
Service locatorről fogalmam sincs, nem használtam még, de erről ezt találtam (nem javasolja).
Mivel már idekevertük a szezont is a fazonnal (dll-ek?), nem vágom, egyáltalán PHP keretein belül beszélünk-e a Singleton osztályok létjogosultságáról.Én szimplán azt állítottam, hogy pl. egy Logger osztálynál teljesen megfelelő megoldás egy Singleton használata, statikus metódusokkal, hogy mindenki hozzáférjen, tök felesleges bonyolítani egy ilyen osztályt. Mindent lehet még nyakatekertebben is megoldani, hogy aztán arra recskázhasson a fejlesztő, hogy ő milyen ügyes volt, de vannak esetek, amikor tökéletes időpocsékolás ilyennel rajoskodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest