Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #9921 üzenetére
Várj, most PHP esetén milyen dll-ekről beszélünk?
"Lambdákkal"?Lehet, hogy sok volt a mai utazás, és fáradt vagyok, de most nem esik le.
Service locatorről fogalmam sincs, nem használtam még, de erről ezt találtam (nem javasolja).
Mivel már idekevertük a szezont is a fazonnal (dll-ek?), nem vágom, egyáltalán PHP keretein belül beszélünk-e a Singleton osztályok létjogosultságáról.Én szimplán azt állítottam, hogy pl. egy Logger osztálynál teljesen megfelelő megoldás egy Singleton használata, statikus metódusokkal, hogy mindenki hozzáférjen, tök felesleges bonyolítani egy ilyen osztályt. Mindent lehet még nyakatekertebben is megoldani, hogy aztán arra recskázhasson a fejlesztő, hogy ő milyen ügyes volt, de vannak esetek, amikor tökéletes időpocsékolás ilyennel rajoskodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, 3070Ti + Garancia
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Update 08.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest