Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Várj, most PHP esetén milyen dll-ekről beszélünk?

"Lambdákkal"?
Lehet, hogy sok volt a mai utazás, és fáradt vagyok, de most nem esik le.
Service locatorről fogalmam sincs, nem használtam még, de erről ezt találtam (nem javasolja).
Mivel már idekevertük a szezont is a fazonnal (dll-ek?), nem vágom, egyáltalán PHP keretein belül beszélünk-e a Singleton osztályok létjogosultságáról.Én szimplán azt állítottam, hogy pl. egy Logger osztálynál teljesen megfelelő megoldás egy Singleton használata, statikus metódusokkal, hogy mindenki hozzáférjen, tök felesleges bonyolítani egy ilyen osztályt. Mindent lehet még nyakatekertebben is megoldani, hogy aztán arra recskázhasson a fejlesztő, hogy ő milyen ügyes volt, de vannak esetek, amikor tökéletes időpocsékolás ilyennel rajoskodni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Lehet, hogy sok volt a mai utazás, és fáradt vagyok, de most nem esik le.