- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Léghűtés topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Lenne egy megoldandó problémám, alap szinten kezelem a dolgokat, a feladat az lenne, hogy egy adatbázisból szeretnék html formon megjelölt tulajdonságok szerint szűrni. Az odáig rendben van, hogy 1-1 tulajdonsággal hogy megy, de egyszerűen képtelen vagyok rájönni, hogy lehetne több tulajdonság szerint.
Addig meg van a form , hogy (részlet) <SELECT name="tema[]" multiple="multiple" MULTIPLE SIZE=24>
<OPTION VALUE="ertek1">Név1
<OPTION VALUE="ertek2">Név2
.
.
.
Majd ezt a következővel beírom egy változóba $talalat= $_REQUEST["tema"];
De innen elakadok. Ebből több tulajdonság esetén vagy lesz egy "array" vagy ha a "foreach"-el kiíratom akkor ugyan lesz egy hosszú, egybefüggő szavas változóm, amire nem tudom milyen lekérdezést írjak, hogy a tábla értékeinek megfelelően csak azokat a sorokat írja ki, amikre a megjelölt értékek érvényesek.
Egyetlen választható tulajdonság esetén a következőt használtam, de ez ebben az esetben nem megfelelő: $sqlQuery = ("SELECT * FROM secure_xy WHERE erdekeltseg LIKE ('$talalat')
Remélem érthető, ha nem elnézést kérek, de nem akartam az egész kódot bemásolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- Drón topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen routert?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest