- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hővezető paszták
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Lenne egy megoldandó problémám, alap szinten kezelem a dolgokat, a feladat az lenne, hogy egy adatbázisból szeretnék html formon megjelölt tulajdonságok szerint szűrni. Az odáig rendben van, hogy 1-1 tulajdonsággal hogy megy, de egyszerűen képtelen vagyok rájönni, hogy lehetne több tulajdonság szerint.
Addig meg van a form , hogy (részlet) <SELECT name="tema[]" multiple="multiple" MULTIPLE SIZE=24>
<OPTION VALUE="ertek1">Név1
<OPTION VALUE="ertek2">Név2
.
.
.
Majd ezt a következővel beírom egy változóba $talalat= $_REQUEST["tema"];
De innen elakadok. Ebből több tulajdonság esetén vagy lesz egy "array" vagy ha a "foreach"-el kiíratom akkor ugyan lesz egy hosszú, egybefüggő szavas változóm, amire nem tudom milyen lekérdezést írjak, hogy a tábla értékeinek megfelelően csak azokat a sorokat írja ki, amikre a megjelölt értékek érvényesek.
Egyetlen választható tulajdonság esetén a következőt használtam, de ez ebben az esetben nem megfelelő: $sqlQuery = ("SELECT * FROM secure_xy WHERE erdekeltseg LIKE ('$talalat')
Remélem érthető, ha nem elnézést kérek, de nem akartam az egész kódot bemásolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Cyberpunk 2077
- OLED monitor topik
- Kerékpársportok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest