- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
válasz
Sk8erPeter #9473 üzenetére
ilyesmire gondoltam: proba.zip
(#9475) Sk8erPeter: megoldodott azota, Athlon64+ kollega segitett (ezuton is koszonom neki megegyszer).
az itt felvazolt problema oka az volt, hogy ha en asszociativ tombot adok at parameterul, akkor azt struct tipusunak kell definialni a serveren, valamint az indexeket egyesevel meg kell adni neki tipussal egyutt
pl. ha ilyet akarsz atadni parameterul, vagy visszakapni visszateresi ertekkent:$a = array(
"username" => "valaki",
"email" => "valaki@valaki.hu"
);akkor azt igy kell regisztralni a serveren:
$server->wsdl->addComplexType(
'tetszolegesnev', 'complexType', 'struct', 'all', '', array(
'username' => array('name' => 'username', 'type' => 'xsd:string'),
'email' => array('name' => 'email', 'type' => 'xsd:string')
));es amikor ezt egy serveren levo operation bemeneti parameterekent, vagy visszateresi ertekekent akarod atadni, akkor ugy hivatkozol ra, hogy tns:tetszolegesnev
ezutan meg voltak gondok, de mindet nem irom le, talan ez volt az, amibe rogton a legelejen beleszaladtam es nem mukodott
mod: az itt irt kodban lehet elgepeles, csak notepadba gyorsan belefirkantottam
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest