- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mondjuk az is igaz, hogy most nézem, Te előtte nyomatsz egy if ($_POST), ami miatt tulajdonképpen csekkolod, hogy egyáltalán valami $_POST érték be van-e állítva, de az előbb írtak attól még állnak (az empty()-vel ellenőrzés), mert pl. ha a júzer egy checkbox-ot nem választ ki, akkor abban az esetben nem is állítódik be a hozzá tartozó $_POST változó.
Szerk.: ne aggódj, ezzel én is így vagyok, meg kábé mindenki, aki fejleszti magát programozásból, én is fogom a fejem és pirulok a régi kódjaim láttán.

Szerk. 2.:
(#9277) Speeedfire:
én már onnantól kezdve nem értem, hogy nem látom, milyen globális függvényt írtál, és hol is hívod meg.
" $kategorianev->kategoria; sorra kiírja, hogy nincs az xyz controllerben $kategorianev változó, ami érthető mert én nem is raktam oda..."
Hogy mi?
Nem a $kategorianev-en belül nem létezik a public $kategoria mondjuk?Na mindegy, "dögöljek meg, ha ebből egy szót is értek".

Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest