Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
A tapasztalataitokra lennék kíváncsi. Joomla vagy Drupal?
Weblaboron és még csomó helyen késhegyre menő vitákat olvastam a témában, nagyjából tényleg Windows vs. Linux témához hasonlót.
Nektek volt tapasztalatotok ezzel kapcsolatban, hogy melyikkel tudnátok felgyorsítani a munkátokat?
Joomlát kicsit elvileg többen használják, de Drupal is népszerű, mindkettőhöz sok modul és skin/theme/template van.
Drupal 7-ben nagyon tetszett, hogy full AJAX-os és egész modern admin-felülete van az egyik skinnel, DE sajnos a 7-es változathoz még sok modult nem ültettek át.Na meg Drupalnak a 6-os és 7-es változatával is szoptam a legördülő menüknél, egyszerűen egyáltalán nem akar működni, pedig úgy csináltam mindent, ahogy ebben a tutorialban van (mondjuk ez a Gardens-re vonatkozik), plusz jól adtam meg a szülőelemeket is, tehát nem értem. Az ingyenes Drupal Gardens-es oldalon műxik a menü, ahogy kell, saját oldalon más témáknál nem.
Előre is köszi minden hozzászólást, véleményt!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest