- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Üdv újra!
Ezt (2.2.4-es verzió), hogy lehetne kijavítani, hogy az ékezetes mappákat, fájlokat is mutassa, mert jelen esetben nem jeleníti meg.:-( Próbáltam már átkódolni a php fájlokat UTF-8-ba, de semmi.
$mit = array("á","é","í","ő","ő","ó","ü","ű","ú","Ö","Ü","Ó","Ő","Ú","É","Á","Ű");
$mire = array("a","e","i","o","o","o","u","u","u","O","U","O","O","U","E","A","U");
$fname=$filename;
$filename=str_replace($mit, $mire, $fname);
Meg találtam egy ilyen kódrészletet amit már próbáltam beilleszteni, de ezzel sem ment. Mondjuk nem is nagyon tudom, hogy hova kellene beilleszteni. Kezdetnek elég lenne annyi is, hogy az ékezteket lecserélje ékezet nélkülire, de a mappa/fájl nevet ne változtassa meg ténylegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest