- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Üdv újra!
Ezt (2.2.4-es verzió), hogy lehetne kijavítani, hogy az ékezetes mappákat, fájlokat is mutassa, mert jelen esetben nem jeleníti meg.:-( Próbáltam már átkódolni a php fájlokat UTF-8-ba, de semmi.
$mit = array("á","é","í","ő","ő","ó","ü","ű","ú","Ö","Ü","Ó","Ő","Ú","É","Á","Ű");
$mire = array("a","e","i","o","o","o","u","u","u","O","U","O","O","U","E","A","U");
$fname=$filename;
$filename=str_replace($mit, $mire, $fname);
Meg találtam egy ilyen kódrészletet amit már próbáltam beilleszteni, de ezzel sem ment. Mondjuk nem is nagyon tudom, hogy hova kellene beilleszteni. Kezdetnek elég lenne annyi is, hogy az ékezteket lecserélje ékezet nélkülire, de a mappa/fájl nevet ne változtassa meg ténylegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Warhammer 40.000
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Könyvajánló
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest