Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tele von Zsinór

    őstag

    válasz Speeedfire #6254 üzenetére

    A DomNodeList nem ArrayAccess interface, szóval $links[$n] helyett $links->item($n).
    Másrészt a hibát okozó sor a $links->getAttribute() hívás, ami nincs is az én kódomban, nézd meg újra.

    A $n, $m változók feleslegesek (ezeket te az első és utolsó indexeknek használod) - a domx query összeállításakor megmondom neki, hogy csak a $_GET["start"] pozíció utáni linkek érdekelnek.
    Most nincs időm kódot mutatni, de csináld azt, hogy foreach-csel mész, benne növelsz egy számlálót, ha az eléri a százat -> break. Ezen kívül a ciklusmagban mented a filet.
    A mag után ha a számláló nem nulla (azaz volt feldolgozott link), akkor headerrel átirányítod úgy, hogy az új start a kapott start + a számláló értéke.

    A végén az url összeállítós részt nézd meg mégegyszer, a paraméter neve lemaradt.

    A jelszavas témához: az md5 nem kódolás, hanem hashelés - pont az a lényege, hogy nem visszafejthető, az egyetlen törési módszer a brute force. Ebből a szempontból egyébként az md5 elavult, úgynevezett rainbow table módszerrel nagyon rövid idő alatt törhető a nagyjuk.
    Ennek nehezítésére az egyik lehetőség a saltolás, amikor egy userenként más-más stringet fűzöl a jelszóhoz, és azt hasheled - így felhasználónként külön rainbow table kell, drasztikusan lassítva ezzel a törési kísérleteket.
    Másik lehetőség egy erősebb algoritmus használata, mint az sha1 (160 bites 128 helyett).
    Legjobb a kettő együtt: saltolt sha1.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák