Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
Mivel írtad, hogy te is kerestél kész kódot, ezért feltételezem, egy komplett megoldás is jó. Én ezt ajánlom. Évek óta használom, nagyon jól paraméterezhető és szmájlikat is kezel, ahogy szeretnéd. Plusz egy rakat opció és beállítás, kis admin felülettel megspékelve. És természetesen ingyen van.
Továbbá nekem is lenne egy kérdésem:
Van egy oldalam, ahol az egyik sql táblám rekordjai vannak felsorolva. Mindegyik rekordhoz tartozik egy textarea is, ahol át tudom írni a rekord adott mezejének az értékét. Ez a textarea el van rejtve js-sel, hogy feleslegesen ne zavarkodjon, csak az adott gomb megnyomására jön elő az adott textarea. Ez így szép és jó, de szeretném úgy megcsinálni, hogy ha frissítek egy értéket, akkor ne kelljen újratölteni az egész oldalt. Hanem csak egyszerűen, ha becsukom a textarea-t, akkor a benne hagyott érték legyen a mező új értéke. jquery-re gondoltam, de még nem találtam nekem megfelelő howto-t vagy tutorialt. Remélem érthető a problémám.Előre is köszönöm annak aki tud segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Warzone
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest