- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Sk8erPeter #5516 üzenetére
Akkor viszont az általános, valóban érzékelhető, eme bolygón született weblapkészítők számára hasznos gyakorlati jelentőségével még mindig nem vagyok tisztában.
Ezzel én sem. A View egy lekérdezés szerveroldali prezentációban, virtuális tábla formájában, de mivel lekérdezéseket kliensoldalon is lehet eszközölni (kliensoldalként a megjelenítőréteg nyelvét értem, PHP vagy más), most már akár mysql-ben is akár több query-t is lehet egymásba ágyazni, sok értelmét nem látom. Anno régen, mikor SQL-t tanultam, akkor a példa a View-k használatára olyan eset volt, amikor az adatbázis adminisztrátor olyan szinten akarta korlátozni a hozzáférést az adatok és az adatszerkezetekhez, amit a beépített jogosultságkezeléssel nem lehet megoldani.
Előfordulhat, hogy view-k segítségével átláthatóbbá tehető bonyolult program- és adatszerkezet, és csak én nem használtam még eleget, nem ismerem a módszertant, mindenesetre egyszerűbb szituációk esetén nem hinném, hogy bármi haszna volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- iMac 2019 21,5 Retina 4K
- Szép állapot!! Dell Latitude 5495 Ryzen 5 Pro 2500U 16GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest