Hirdetés
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
vancha2
üzenetére
Nem tudom, minek magyaráztad meg a teljesen egyértelmű részt, mivel elég könnyű volt felfogni, hogy az mire jó, nem is azt kérdeztem.
Az előző hsz.-ben csak összegeztem, hogy ezek szerint minden egyes oldallátogatást el szeretnél menteni, nem elég az új látogatók lekérdezése, arra is kíváncsi vagy, hogy az egyedi látogató hányszor kattintgatott az oldalon belül, ill. hányszor frissített. Ugyanezt írtam az előző hsz.-emben, csak másképp. Egyébként így már teljesen érthető, miért van szükség az $uj változóra, csak a legelső hsz.-ednél még nem volt világos, hogy minden "látogatást" tárolni szeretnél. 
A duplikált bejegyzés elég furcsa, most így hirtelen nincs rá ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- KARÁCSONYI AKCIÓ ! LG 34GS95Qx-B 34" Ívelt OLED MLA Wqhd 240HZ 0.03 MS Gaming Monitor !
- Elac Discovery DS-S101-G Zene szerver
- PALIT RTX 5090 32GB GDDR7 GAMEROCK - Gari 2028.02.25. -ig - Eladó!
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPad Smart Keyboard
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az előző hsz.-ben csak összegeztem, hogy ezek szerint minden egyes oldallátogatást el szeretnél menteni, nem elég az új látogatók lekérdezése, arra is kíváncsi vagy, hogy az egyedi látogató hányszor kattintgatott az oldalon belül, ill. hányszor frissített. Ugyanezt írtam az előző hsz.-emben, csak másképp. Egyébként így már teljesen érthető, miért van szükség az $uj változóra, csak a legelső hsz.-ednél még nem volt világos, hogy minden "látogatást" tárolni szeretnél.