Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
vancha2
üzenetére
Nem tudom, minek magyaráztad meg a teljesen egyértelmű részt, mivel elég könnyű volt felfogni, hogy az mire jó, nem is azt kérdeztem.
Az előző hsz.-ben csak összegeztem, hogy ezek szerint minden egyes oldallátogatást el szeretnél menteni, nem elég az új látogatók lekérdezése, arra is kíváncsi vagy, hogy az egyedi látogató hányszor kattintgatott az oldalon belül, ill. hányszor frissített. Ugyanezt írtam az előző hsz.-emben, csak másképp. Egyébként így már teljesen érthető, miért van szükség az $uj változóra, csak a legelső hsz.-ednél még nem volt világos, hogy minden "látogatást" tárolni szeretnél. 
A duplikált bejegyzés elég furcsa, most így hirtelen nincs rá ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az előző hsz.-ben csak összegeztem, hogy ezek szerint minden egyes oldallátogatást el szeretnél menteni, nem elég az új látogatók lekérdezése, arra is kíváncsi vagy, hogy az egyedi látogató hányszor kattintgatott az oldalon belül, ill. hányszor frissített. Ugyanezt írtam az előző hsz.-emben, csak másképp. Egyébként így már teljesen érthető, miért van szükség az $uj változóra, csak a legelső hsz.-ednél még nem volt világos, hogy minden "látogatást" tárolni szeretnél.