Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
vancha2
üzenetére
Nem tudom, minek magyaráztad meg a teljesen egyértelmű részt, mivel elég könnyű volt felfogni, hogy az mire jó, nem is azt kérdeztem.
Az előző hsz.-ben csak összegeztem, hogy ezek szerint minden egyes oldallátogatást el szeretnél menteni, nem elég az új látogatók lekérdezése, arra is kíváncsi vagy, hogy az egyedi látogató hányszor kattintgatott az oldalon belül, ill. hányszor frissített. Ugyanezt írtam az előző hsz.-emben, csak másképp. Egyébként így már teljesen érthető, miért van szükség az $uj változóra, csak a legelső hsz.-ednél még nem volt világos, hogy minden "látogatást" tárolni szeretnél. 
A duplikált bejegyzés elég furcsa, most így hirtelen nincs rá ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Gyors, vékony ÉRINTŐKÉPERNYŐS Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD)!
- újszerű iPhone 17 256GB mist blue ICENTRE számla! 3 év Apple garancia! 2029 január 11-ig!
- Dell Latitude 3510 / Intel Core i5-10generáció /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill / WINDOWS11
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az előző hsz.-ben csak összegeztem, hogy ezek szerint minden egyes oldallátogatást el szeretnél menteni, nem elég az új látogatók lekérdezése, arra is kíváncsi vagy, hogy az egyedi látogató hányszor kattintgatott az oldalon belül, ill. hányszor frissített. Ugyanezt írtam az előző hsz.-emben, csak másképp. Egyébként így már teljesen érthető, miért van szükség az $uj változóra, csak a legelső hsz.-ednél még nem volt világos, hogy minden "látogatást" tárolni szeretnél.