Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Rendben, java servletnel rendben van. Hiszek neked. Abban az esetben egy desktop alkalmazashoz hasonloan programozhatsz?
''Pici trükk...'' - igen, trukk. Nem azt mondtam, hogy nagy, hanem azt, hogy trukk. Nem tudom, egy alkalmazasszerver hogy azonositja a usereket a hatterben, de gyanitom, hogy hasonloan, mintha kezzel oldanam meg a problemat. Az, hogy ezt levettek a programozok vallarol, orvendetes. Ettol meg tartom azt, hogy egy C++/Java programozo mindenfele webes eloismeret nelkul csak nez, mint borju az uj kapura, amikor meglat egy session szocskat. (felteve, hogy nem egy alkalmazasszerveren csucsul, ugye?!)
''legelső tömegszámítógépek is időosztásosak voltak már, könnyedén azonosították a különböző termináljaikat'' - na neee mooond. Talan mert erre voltak kitalalva, nem ugy, mint a http.
Most befejeztem az offolast. Nem sok ertelmet latom ennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest