Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
8nemesis8
üzenetére
Most csak első kósza ötlet, ami eszembe jutott, persze ennél lehetnek elegánsabb megoldások is, pl. csinálsz egy külön oszlopot "allapot" névvel, és ott mindig változtatod az állapotot, attól függően, hogy épp kölcsönözhető vagy sem. Ez szerintem így nagyon egyszerű. És amikor pedig lekérdezést hajtasz végre, akkor valahogy így:
SELECT * FROM videotekatabla WHERE allapot = 'kolcsonozheto';___________
Szerk.:
(#3442) cucka: rendben, köszi az eddigi válaszokat is, tényleg utánaolvasok, mindenesetre elég sokat segítettél.
(#3443): hmm, akkor sorry. Valszeg le vagyok maradva.
"Én már megcsináltam párszor"
És milyen célból?
Nekem elsőre kicsit feleslegesen bonyolultnak tűnik, persze biztos valamilyen szempont nem jutott még eszembe. Pl. az, hogy mondjuk egy fájlt nem akarsz tárolni, hanem csak a tartalmát."Egy file tartalma is adat." Jó, ezt valóban félreérthetően írtam, my fault.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Fehér prémium gamer PC Ryzen 7 7800X3D + RTX 5070 AERO OC + 32 GB DDR5 - ÚJ!!!
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem elsőre kicsit feleslegesen bonyolultnak tűnik, persze biztos valamilyen szempont nem jutott még eszembe. Pl. az, hogy mondjuk egy fájlt nem akarsz tárolni, hanem csak a tartalmát.