- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Realradical
őstag
Üdv!
Megintcsak kitaláltam magamnak egy projectet. Van egy excel fájl amit céges szinten sokan töltenek különféle feladatokkal. Ennek a szerkezete teljesen fix, csak a tartalmon változik. Erre írtam egy kis alkalmazást ami kiszedi a ránk vonatkozó feladatokat és mindenki egy kis mysql adatbázisba fel is tud iratkozni ha elvégezte.
Persze ezt egy php alapú weboldalon.Ezt úgy oldottam meg, hogy az xls fájlt lementem egy megadott mappába tabbal tagolt txt-ként. Ezt már automatikusan elveszi a php és load datázza a mysqlbe. Eddig jó.
Viszont arra keresek megoldást, hogy valamilyen úton módon ezt automatizálni tudjam, hogy ha elcsap a villamos és levágja két kezem ez akkor is működjön.
Tudok én valahogy xlsből importálni mysqlbe?
Ms sql alatt megoldanám dts-el de itt ilyet nem tudok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Renault, Dacia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Iqos cigaretta
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest