Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Szeretném azzal kezdeni, hogy NEM vagyok jártas PHP-ben, csak annyit foglalkoztam vele, amennyi kellett az éppen aktuális projekthez.
Továbbá zéró tapasztalatom van a mySQL (vagy bárminemű SQL) adatbáziskezelésről PHP-n keresztül. Viszont most kelleni fog
Annyit kitapasztaltam már, hogy ha egy gomb PHP kódot futtat (felveszi a kapcsolatot a szerverrel és módosítást hajt végre), akkor az adott oldal lefrissít (akkor is, ha nincs visszakapott érték). Ez így működik, elfogadom.
A kérdésem az lenne, hogy amennyiben egy adatbázist módosítok, avagy gombnyomásra onnan olvasok ki információt, akkor is lefrissül-e, vagy sem?Azért teszem fel a kérdést és nem lepróbálom, mert csak most kezdtem el olvasgatni a használatáról és nincs jelenleg időm próbafájlokat csinálni, viszont szeretném tudni, mire kell számítanom.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest