Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
DNReNTi #17125 üzenetére
Készítettem egy ilyen formot, (ennek az aljába is van egy kis php:
<?php if(!empty($message)) echo $message; ?> ...és ugyanebben a php fájlban a legfelülre beírtam ezt az általam kreált php kódot a !DOCTYPE HTML> elé.<?php
if(isset($_POST['submit']))
{
$message=
'Name: '.$_POST['name'].'<br />
Email '.$_POST['email'].'<br />
Betreff '.$_POST['betreff'].'<br />
Nachricht: '.$_POST['nachricht'].'
';
require 'phpmailer/PHPMailerAutoload.php';
$mail = new PHPMailer;
$mail->isSMTP();
$mail->SMTPAuth = true;
$mail->SMTPSecure = "ssl";
$mail->Host = "smtp.live.com";
$mail->Port = 465;
$mail->Enchoding = '7-bit';
$mail->Username = "emailcímem";
$mail->Password = "jelszavam";
$mail->SetFrom($_POST['email'], $_POST['name'], $_POST['betreff'], $_POST['nachricht']);
$mail->addReplyTo('info@example.com', 'Information');
$mail->Subject = "New Contact Form Enquiry";
$mail->MsgHTML($message);
$mail->AddAddress("emailcímem", "nevem");
$result = $mail->Send();
$message = $result ? 'Successfully Sent!' : 'Sending Failed';
unset($mail);
}
?>A form validálását is majd egybekötöm a submit button lenyomásával (ezt majd később JS-el megoldom), viszont tesztelésképpen ráirányítottam a scriptet az egyik email címemre, és amikor kitöltöm a formot és rámegyek a submit gomba, kb. 5mp-ig tölt a böngészőm, látszólag mintha csinálna valamit (alul "Waiting for the localhost..." felirattal), majd visszaugrik az oldal elejére. Semmilyen egyéb üzenetet nem kapok vissza. .. És sajnos nem küldi el a tartalmat a megadott emailre sem.
Hol lehet a hiba a gépezetben? Természetesen Apache fut szépen phpmailer mappa bemásolva a honlapom gyökérkönyvtárjaihoz, require 'phpmailer/PHPMailerAutoload.php'; -el szépen ráirányítva az autoloader.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i5-13500 OEM
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest