- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"A lényeg akkor is marad, nem feltétlenül kell csillagászati összegeket költened, hogy fusson az Apple által fejlesztett operációs rendszer."
Kezd fárasztó lenni.Pont ezért magyaráztam el neked a különbségeket a Mac-gép és a Mac OS között.
Mivel te elkezdtél külön az operációs rendszerről beszélni. Hogy jött ide? Arról volt szó, hogy egy átlagos Mac-gép (NEM OS!!
) igencsak drága.
No offense, de simán csak kötözködtél.
Részemről én is befejeztem, kezd uncsi lenni az egész téma, igazából abból indult ki a dolog, hogy Trisztán azt állította, hogy a NetBeans egy lassú hányadék fos (ehhez az állításához csatlakoztak páran, azt a részét én is elismertem, hogy kajálja az erőforrásokat), míg a Mac a király, én meg próbáltam rávilágítani, hogy talán egy kicsit szűk látókörűen állt a kérdéshez, és lehet, hogy valami az ő figyelmét kerülte el, még konkrét javaslatokkal is álltam elő (igaz, nem neki válaszolva), amivel a NetBeans erőforrás-igényét le lehet faragni, nehogy már én legyek emiatt a k×csög.
(#14485) tPedro_ :
Igen, az lesz az!Viszont ott már nem PHP programozás lesz a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mafia: The Old Country teszt
- Háztartási gépek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PS Plus előfizetések
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest