- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Dell asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ennek annyira örülök, hogy szinte alig tudom szavakba foglalni. De komolyra fordítva: kit érdekel?
(#14447) trisztan94 :
"amikor egy Virtuális Windows 8+Visual Studio 2013 Pro + Windows Phone 8 emulator nem lassítja be ennyire"
Ezt a mondatot csak most láttam, azért az kemény lehet így dolgozni...
(#14456) Speeedfire :
"Ok, tehát ha valami egy optimalizálatlan sz*r, memory leaks-es valami akkor ssd, meg memória. Erre miért nem gondoltam...."Tehát akkor ha neked nem sikerül megfelelően konfigurálni az alkalmazást, mert nem néztél utána, hogy lehet korlátozni is az erőforrás-használatát például különböző paraméterezésekkel, meg mondjuk valóban kéri az erőforrásokat annak érdekében, hogy gyorsítsa a munkádat, akkor az csak is egy fos lehet, meg a fejlesztők idióták, és egyértelmű, hogy memóriaszivárgást tettek a programba? Vagy más magyarázata is lehet?
Szerk.: amúgy most én is beraktam az avatarokat megjelölésként a hsz.-be, ahogy Te is szoktad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest