Új hozzászólás Aktív témák
-
ahetaton
csendes tag
Szia!
Ezt már próbáltam, sajnos nem sok sikerrel.
Beillesztettem az Array(" ide ")közé, de semmi.Pedig sima lekérdezésnél még anno használtam is.
Mintha, nem illene a kódhoz, vagy én már nem tudom mi lehet a gond.Ráadásul ha nem szűröm semmire, akkor magától beteszi az összese, pedig sehol nincs ilyen parancs:
SELECT* FROMfunction db_mentese(){
$backup_file = 'product_database.sql';
$fp = fopen($backup_file, 'w+');
$alap = "# Products";
fputs($fp, $alap);
//Itt felsrolsz annyi táblát amennyi kell. Vagy beolvastatod az összes táblád nevét.
$pro = array("jos_vm_product");
//Táblák kiíratása
for($k=0; $k < count($pro); $k++){
$tabla=$pro["$k"];
$oszlopok='drop table if exists ' . $tabla . ';' . "\n" .
"create table ".$tabla . " (\n";
//Oszlopok kiíratása
$oszlop_lista = array("SELECT product_name FROM $tabla ");
$tabla_oszlop = mysql_query("show fields from ".$tabla." ");
for($i=1; $i <= mysql_num_rows($tabla_oszlop); $i++){
$tabla_oszlop_nevek["$i"] = mysql_fetch_assoc($tabla_oszlop);
$oszlop_lista[]=$tabla_oszlop_nevek["$i"]["Field"];
$oszlopok.=" ".$tabla_oszlop_nevek["$i"]["Field"]." ".$tabla_oszlop_nevek["$i"]["Type"];
if (strlen($tabla_oszlop_nevek["$i"]['Default']) > 0){
$oszlopok.= ' default \'' . $tabla_oszlop_nevek["$i"]['Default'] . '\'';
}
if($tabla_oszlop_nevek["$i"]['Null'] != "YES"){
$oszlopok.=" not null";
}
$oszlopok.=" ". $tabla_oszlop_nevek["$i"]["Extra"].",\n";
}
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged