Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Még nem próbáltam ki szerveren, de localhoston eddig nagyon tetszik. Talán még jobb is, hogy nem maradtam a tinybrowsernél. Ezt legalább normálisan frissítik, a kód nincs összehányva, könnyű használni. Szerintem a szerveren is gond nélkül futni fog.
Ami probléma nekem az a design, sztem elég tré és ráadásul 3 féle css-ből áll össze
. Majd csinálok egy minimalizált verziót.
Továbbá itt se lehetett beállítani, hogy méretezze át a túl nagy képeket, illetve hogy az összes képet tömörítse újra. Ezt már majdnem megoldottam, tinybrowsernél sajnos többet kellett tökörészni és nem csak ezzel.
CKEditort én két éve vittem bele egy projektbe, nem tetszett, hogy ronda, értelmetlen kódot csinál, viszonylag lassú és saját kép manager cuccával néha képes lefagyni. Mellesleg most már chrome-mal nem is működik. Az is lehet, hogy akkor béna voltam, de a rossz emlékek miatt inkább ki se próbáltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- Socket AM5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Majd csinálok egy minimalizált verziót.