Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Kérhetném, hogy egy probléma megoldás objektív folyamata ne fulladjon linux vs windows hitvita flame-be? Hálásan köszönöm.
mobal: Nginx-et én sem láttma még életközelből.
Telepített iis + php, a php.ini file 461. sorában jelenleg ez van: error_reporting = E_ALL|E_STRICT. Újraindítottam a gépet, lefuttattam a ráhívást, cookie ofc nem jött vissza, bár zavaró tényezőként a counterem is már 2-es értéken állt. Valamiért egy gép restart nem nullázta le a dolgokat. PHP log file-nak nem tudom, hol kellene lennie. Ezzel valaki segítsen ki.
PHP + IIS telepítéshez találtam egy normálisann leírást: http://www.hauser-wenz.de/s9y/index.php?/archives/280-Installing-PHP-on-Windows-7.html, így már kicsit egyszerűbb volt a dolog. Ennek a lépéseit követtem.
A webszerverekkel kapcsolatos hitvitákat részemről rátok hagyom. Én nem azért váltottam, mert egyik vagy másik jobb lenne. Nem különösebben érdekel egyik sem. Én egy kliens oldali programot fejlesztek (alapok írásánál tartok), aminek kommunikálnia kell egy webszerverrel, és a user folyamatok egyik fontos alapja a session id, amit nem találok. A header-t a saját programom listázza le, de természetesen vevő vagyok bármilyen már kitesztelten hibátlannak tekinthető egyéb alkalmazás bevetésére is, csak hogy plusz egy hibalehetőséget kizárjunk kezdetben. A Fiddler-t még sosem használtam, de éppen leszedek egyet, és megpróbálom beüzemelni. Az apache volt eredetileg a gépemen, és gyanakodtam a headerre. Az apache-ot azért szedtem le, hogy ne 2 webszerver legyen a gépen, mert az nem szerencsés. Most IIS van fent, és itt sem látok session cookie-t. Meglesem Fidlerrel, és megírom, mit találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen alaplapot vegyek?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Titan Quest II
- További aktív témák...
- Huananzhi x99-bd4 (x99 BYD) + E51620v3 + 16GB Kingstone Hyper X ddr4 2133mhz
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő