Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy nem kifejezetten php probléma, és volt is már itt vita, hogy a szerver konfig, és hasonló problémák ideférnek-e, de szerintem ha valahol, akkor itt biztos kaphatok választ,és szerintem igenis ideférnek az ilyen problémák.Xoo.hu ingyenes tárhelyére próbáltam feltolni phpbb fórumot. Már a file-okat sem sikerült feltelepíteni, mert a .htacces file-oknál (mindegyiknél) átviteli hibát jelzett. Minden más kiterjesztés gond nélkül felment, de ezt valamiért nem akarja megenni. TC-rel ftp-zek.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Én barmolok el valamit?
Köszi!
Közben válaszolt az ottani rendszergazda, nem fog menni.
"PhpBB és egyéb CMS rendszerek nem fognak működni az ingyenes tárhelyen. Arra fizetős tárhelyünket érdemes igénybevenni ahol komoly webpanellel , statisztikával, jelszavazott mappákkal és egyéb extrákkal lehet menedszelni a tárhelyet, mindamellett CMS-ek is gond nélkül futnak"
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- AM5 Gamer PC: Ryzen 5 8400f // RTX 4060 // 16Gb DDR5 // 1Tb PCIe 4x4 SSD
- újszerű iPhone 15 Plus 256GB green zöld független Apple
- Synology DS218+ eladó
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi