- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Peter Kiss #11560 üzenetére
Bízz bennem az a rész jó.
Sk8erPeter Nem lehet valahogy több infót kiszedni, hogy mi a gáz?
(ha legalább adatbázisban nem működne a lekérdezés... plusz egy teljesen jó lekérdezést is lemásoltam, csak a queryString-et változtattam meg... de ugyanúgy semmi eredmény.
Meg engem az 'a' értéke érdekel, hogy miért az...Átírtam az egész lekrédezést mysqli-re és pdo-ra.
mysqli kód:
$q = "SELECT `scms_ws_label`.`label_description` as `label_description`,`scms_ws_label`.`label_id` as `l_id`
FROM `scms_ws_label`
WHERE `scms_ws_label`.`label_cat` = 'Main_Absatzhöhe' ORDER BY `scms_ws_label`.`label_description`";
$DB_NAME = 'cipoplaza_bettle';
$DB_HOST = 'localhost';
$DB_USER = 'bettle';
$DB_PASS = 'KKsh3c7W6T6Fb46N';
$mysqli = new mysqli($DB_HOST, $DB_USER, $DB_PASS, $DB_NAME);
$r = $mysqli->query($q);
while ( $a = $r->fetch_assoc() )
{
$datas[$a['label_description']] = $a['l_id'];
}mysqli kimenete:
r: object(mysqli_result)#16 (0) { }
a: NULL
datas: NULLPdo kód:
$q = "SELECT `scms_ws_label`.`label_description` as `label_description`,`scms_ws_label`.`label_id` as `l_id`
FROM `scms_ws_label`
WHERE `scms_ws_label`.`label_cat` = 'Main_Absatzhöhe' ORDER BY `scms_ws_label`.`label_description`";
$db = new PDO('mysql:host=localhost;dbname=titkos;charset=utf8', 'titkos', 'titkos');
$stmt = $db->query($q);
while ( $a = $stmt->fetch(PDO::FETCH_ASSOC) )
{
$datas[$a['label_description']] = $a['l_id'];
}Kimenete:
$stmt: object(PDOStatement)#16 (1) { ["queryString"]=> string(231) "SELECT `scms_ws_label`.`label_description` as `label_description`,`scms_ws_label`.`label_id` as `l_id` FROM `scms_ws_label` WHERE `scms_ws_label`.`label_cat` = 'Main_Absatzhöhe' ORDER BY `scms_ws_label`.`label_description`" }
a: bool(false)
datas: NULL
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest