Aktív témák

• biker

nagyúr

válasz TotGe #27 üzenetére

ki mondta, hogy könnyű??? ide vele... :))

hát éppen szopok eleget.

persze, rengeteg kérdést vet fel a téme, a html kód tiltása főleg, mert elég rossz dolgokat is lehet vele művelni...
    az id-n gondolkodtam én is, mert ami még gondom, az általad is említett törlés-zárás.
    én úgy oldottam meg, hogy a tulajnak van joga az összes tag listázására, tag kitiltására/visszaengedésére, meg moderálásra, de a topiczárásnál az ötletem, hogy a topic nevéhez füzi a ''sajnos zárolva'' szót, és ellenörzöm, hogy elöfordul-e, ennek függvényében link vagy nem link lesz belöle, még jó, mert ha nem link, nem tudja megnyitni. de én evvel egyidöben töröltetem a hozzászólásokat a topicból, viszont ha nem örültem meg, akkor ha minden igaz, csak a tartalmat törli, a sort nem, és a következöre meg az elsö üres sorba ír a táblába, és akkor felborul a dátumra rendezett tábla. ezért ha nem törlök mindent, akkor jó csak. erre a megmaradt id is jó lenne, mert ugyebár látható lenne a törlés is.
    ha nem ír be hozzászólást, nem történik semmi, ezt ellenörzi.

adminra van egy házigazda, ha ö lép be, akkor láthatóak egyes funkciók, másnak meg nem. csak még az oldalt is védenem kell jelszóval...

Aktív témák