- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- HTPC (házimozi PC) topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
biker
nagyúr
ki mondta, hogy könnyű??? ide vele... :))
hát éppen szopok eleget.
persze, rengeteg kérdést vet fel a téme, a html kód tiltása főleg, mert elég rossz dolgokat is lehet vele művelni...
az id-n gondolkodtam én is, mert ami még gondom, az általad is említett törlés-zárás.
én úgy oldottam meg, hogy a tulajnak van joga az összes tag listázására, tag kitiltására/visszaengedésére, meg moderálásra, de a topiczárásnál az ötletem, hogy a topic nevéhez füzi a ''sajnos zárolva'' szót, és ellenörzöm, hogy elöfordul-e, ennek függvényében link vagy nem link lesz belöle, még jó, mert ha nem link, nem tudja megnyitni. de én evvel egyidöben töröltetem a hozzászólásokat a topicból, viszont ha nem örültem meg, akkor ha minden igaz, csak a tartalmat törli, a sort nem, és a következöre meg az elsö üres sorba ír a táblába, és akkor felborul a dátumra rendezett tábla. ezért ha nem törlök mindent, akkor jó csak. erre a megmaradt id is jó lenne, mert ugyebár látható lenne a törlés is.
ha nem ír be hozzászólást, nem történik semmi, ezt ellenörzi.
adminra van egy házigazda, ha ö lép be, akkor láthatóak egyes funkciók, másnak meg nem. csak még az oldalt is védenem kell jelszóval...
Aktív témák
- BestBuy topik
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Filmvilág
- Medence topik
- OpenWRT topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HTPC (házimozi PC) topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest