Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
biker
nagyúr
ki mondta, hogy könnyű??? ide vele... :))
hát éppen szopok eleget.
persze, rengeteg kérdést vet fel a téme, a html kód tiltása főleg, mert elég rossz dolgokat is lehet vele művelni...
az id-n gondolkodtam én is, mert ami még gondom, az általad is említett törlés-zárás.
én úgy oldottam meg, hogy a tulajnak van joga az összes tag listázására, tag kitiltására/visszaengedésére, meg moderálásra, de a topiczárásnál az ötletem, hogy a topic nevéhez füzi a ''sajnos zárolva'' szót, és ellenörzöm, hogy elöfordul-e, ennek függvényében link vagy nem link lesz belöle, még jó, mert ha nem link, nem tudja megnyitni. de én evvel egyidöben töröltetem a hozzászólásokat a topicból, viszont ha nem örültem meg, akkor ha minden igaz, csak a tartalmat törli, a sort nem, és a következöre meg az elsö üres sorba ír a táblába, és akkor felborul a dátumra rendezett tábla. ezért ha nem törlök mindent, akkor jó csak. erre a megmaradt id is jó lenne, mert ugyebár látható lenne a törlés is.
ha nem ír be hozzászólást, nem történik semmi, ezt ellenörzi.
adminra van egy házigazda, ha ö lép be, akkor láthatóak egyes funkciók, másnak meg nem. csak még az oldalt is védenem kell jelszóval...
Aktív témák
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elden Ring
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bittorrent topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő