Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóhifi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csóri
csendes tag
Látom kicsit csendes a fórum a témában.Kölyök korom óta imádom az xcom jatékokat (lassan 50 vagyok).A Phoenix point megjelenésekor elkezdtem vele játszani,abbamaradt meguntam.Lassan érkeztek hozzá a dlc-k.Minap gog on megvettem a 6 dlc-s verziót.Amivel a magyarítás is kompatibilis.Elégedetten hátradőlve ,gondolva most végre játszok 1 jót(több hónapra tervezve). De meglepődve tapasztaltam hogy normál fokozaton,szószerint játszhatatlan. Alapvető probléma a nyersanyaghiány.A másik idegörlő dolog,hogy annyira sok lett az események láncolata hogy 5 másodpercenként kapunk több órás taktikai feladatokat. A kiegészítőkkel még rosszabb lett a helyzet,lebombázzák a pandoranok a még fel nem fedezett,elérhetetlen emberi bázisokat.Gyakorlatilag azért adsz ki pénzt a dlckre hogy megszopasd magad...A jatékélmény átcsapott idegesítő események sorozatába.A hab a tortán amikor a frakciók kiírtják egymást. Az az érzésem ezzel a jatékkal hogy a fejlesztőcégnél megbíztak 10 embert hogy nehezítsék a játékmenetet de mindenkinek külön külön sikerült is a játékos orra alá borsot törni.Letesztelték ezt a jatékot a fejlesztők??? Tele van hatalmas ötletekkel a program de a játékos ellehetetlenítése a mélybe rántja a játékot.Továbbra is az xcom 2 longwar of the chosen a koronázatlan király a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Amazfit GTR Mini okos óra
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs