Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mike1334 #10290 üzenetére
Ez érdekes mennyire más minden ember. Mennyit viszel fel? Én azért használok most Pitralont, mert egy pici löttyintés a tenyérbe az adagolójával, felviszem várok egy-két percet és borotválkozás után lemosás, majd after balzsam és így nem is érezni. Nem is tudnék Pitralonból túl sokat felvinni, mert az alkohol szétégeti a bőröm. Csak a nyakon van szükségem rá, az arcon minden nélkül jól megy a Braun. A Barbont hiába próbáltam én ugyanúgy kicsi löttyintéssel, a jellegzetes illata belemászott az orromba órákra, túl erős.
Azt tudja valaki a pengés módszer ismert márkái habok, gélek, krémek, aftershave mellett miért nem gyártanak elektromoshoz is preshave cuccokat? Könnyűt, frissítőt, fiatalosat? Nivea? L'Oréal? Gillette? Wilkinson? Old Spice?
Miért nincs ezekből? Ennyire nincs rá piaci igény? Pedig még a felsőkategóriás Braun és Philips mellé is sokan megjegyzik nyakon nem mindig tökéletes. Amikor először ajánlották itt a preshave használatát, nem hittem volna úgy kell vadászni Müller alsó polcairól csak két-három termék közül. Nagyobb láncoknál, szupermarketekben pedig csak az egy darab szoci nosztalgia Barbon árválkodik a gagyi flakonjában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Xbox Series X|S
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Ford topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest