Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz mike1334 #10290 üzenetére

    Ez érdekes mennyire más minden ember. Mennyit viszel fel? Én azért használok most Pitralont, mert egy pici löttyintés a tenyérbe az adagolójával, felviszem várok egy-két percet és borotválkozás után lemosás, majd after balzsam és így nem is érezni. Nem is tudnék Pitralonból túl sokat felvinni, mert az alkohol szétégeti a bőröm. Csak a nyakon van szükségem rá, az arcon minden nélkül jól megy a Braun. A Barbont hiába próbáltam én ugyanúgy kicsi löttyintéssel, a jellegzetes illata belemászott az orromba órákra, túl erős.

    Azt tudja valaki a pengés módszer ismert márkái habok, gélek, krémek, aftershave mellett miért nem gyártanak elektromoshoz is preshave cuccokat? Könnyűt, frissítőt, fiatalosat? Nivea? L'Oréal? Gillette? Wilkinson? Old Spice?

    Miért nincs ezekből? Ennyire nincs rá piaci igény? Pedig még a felsőkategóriás Braun és Philips mellé is sokan megjegyzik nyakon nem mindig tökéletes. Amikor először ajánlották itt a preshave használatát, nem hittem volna úgy kell vadászni Müller alsó polcairól csak két-három termék közül. Nagyobb láncoknál, szupermarketekben pedig csak az egy darab szoci nosztalgia Barbon árválkodik a gagyi flakonjában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák