Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsi.M
tag
válasz AxBattler #28993 üzenetére
Q60T-n gondolkodtam még, 15-el lett volna olcsóbb, mint az AU9002, de úgy néztem, hogy kevesebbet tud (Samu oldala szerint tájékozódtam). Személyes vélemény, de a design sem tetszik a Q60T-nél.
MR Informatik - IT üzemeltetés, rendszergazda, szerviz, weboldal készítés - www.mrinformatik.hu
-
Ricsi.M
tag
válasz Kroni1 #28991 üzenetére
Hát igen, OLED az OLED... már annyira kétségbeestem pár hete, hogy használt plazmákat is nézegettem... a legnagyobb visszatartó erő, amiért nem ragaszkodom annyira az OLED-hez és nem adnék érte fél milliókat az az, hogy beéghet... van hogy órákig úgyhagyom a PS4 kezdőképernyőjét, vagy megállítok egy filmet, Windows asztal, stb... jó lenne az az OLED meg plazma, de tudom, hogy nem bírom úgy használni, hogy ne tegyem tönkre... ezért inkább hajlok egy jobb LED tv felé. Nem vagyok sem hardcore filmező, sem hardcore játékos, szimplán élvezni akarom a PS4/5, és a filmeket normális minőségben.
Ha lenne 250 körül OLED, akkor is lenne bennem félsz a beégés miatt (vagyis inkább magam miatt)...
Amúgy megrendeltem az AU9002-őt.MR Informatik - IT üzemeltetés, rendszergazda, szerviz, weboldal készítés - www.mrinformatik.hu
-
Ricsi.M
tag
válasz ZoltayA #28982 üzenetére
Szerintem amíg egy OLED tv 500-nál kezdődik kb, addig az emberek 80%-a nem engedheti meg magának, köztük én sem. Ha tudsz mondani 200 körül OLED-et, 55"-t, akkor nyilván azonnal megveszem.
MR Informatik - IT üzemeltetés, rendszergazda, szerviz, weboldal készítés - www.mrinformatik.hu
-
Ricsi.M
tag
Akkor inkább nézelődök még, pedig nagyon kitartottam a PUS8505 mellett...
Lehet bevállalom a Samsung AU9002-tMR Informatik - IT üzemeltetés, rendszergazda, szerviz, weboldal készítés - www.mrinformatik.hu
-
Ricsi.M
tag
válasz dino_m #28950 üzenetére
Másik csoportban már részletesen taglaltam, nekem igazából filmezéshez (Netflix, YT), sima single player (FIFA, Gran Turismo, egyéb 1v1 játékok családdal) játékokhoz kellene... tehát nem hardcore felhasználáshoz...
VA panelt szeretnék, mert a mostani IPS panellel az esti filmezés borzalom, néha nem is látszik, mi történik a filmben egy-egy sötét jelenetnél... esti, sötétben való film nézésnél mi a véleményed a sajátodról?MR Informatik - IT üzemeltetés, rendszergazda, szerviz, weboldal készítés - www.mrinformatik.hu
-
Ricsi.M
tag
-
Ricsi.M
tag
update: lemondtam az emagos ujracsomagolt pus8505-t, tul sok rosszat olvasok ezekrol az ujracsomagolt cuccokrol
-
Ricsi.M
tag
Sziasztok!
Ma rendeltem emagról egy 58PUS8505-öt, újracsomagoltan volt 192k. Q60T és e között vacilláltam nagyon sokat, remélem hozza a tesztek alapján elvárt szintet. Bár csak most olvasgatom a topicot, a "Milyen TV-t vegyek?"-ben kaptam az ajánlást. Most ide belépve kicsit elbizonytalanodtam, visszaolvasgatom, de hajlamos leszek lemondani, ha ennyi rossz vélemény van róla...MR Informatik - IT üzemeltetés, rendszergazda, szerviz, weboldal készítés - www.mrinformatik.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest