Hirdetés
- Canon EOS DSLR topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yani_
csendes tag
Egy kérdés: Van valakinek androidos tévéje? Nagyon szemezgetek vele.
-
Yani_
csendes tag
Sziasztok!
Ezzel, a napokban történt (nálam DIGI Kábel TV) újrahangolással én is megszenvedtem. Vagy nagyon keveset talált (23 db csatornát), vagy a közszolgálatiak - és érdekes módon a 770 MHz-en lévők - kivétel mindet. (modell: Philips 40PFL5537H/12)
Szóval akkor a telepítés teljes menete röviden...
1) csatornák újratelepítése (teljes telepítés)
MENÜ (HOME) gomb
- Beállítás / Csatornák keresése / Csatornák újratelepítése / Németország / Kábel (DBV-C)
- [Beállítás] gomb / Jelsebesség üzemmód: Automatikus / Frekvenciakeresés: Teljes keresés / Frekvencialépcső mérete: 8 MHz / [Kész] gombÉn az analóg beállítást kikapcsoltam (csak digitálisakat szoktam telepíteni), illetve a szabad+kódoltakat állítom igenre.
- [Indítás] gomb
Pár percig el fog szöszölni. Nálam 104 csatornát talált. A hiányzó, maradék csatornákat az alább leírt módon vettem fel, a régieket, korábban telepítetteket meghagyta.
2) csatornák frissítése (kimaradtak telepítése)
MENÜ / Beállítás / Csatornabeállítások / Csatorna beállítása / Teszt-vétel dig. üzemm.
- Jelsebesség üzemmód: Kézi
- Jelsebesség 1: 6.000
- Keresés gomb / MHz megadása / Keresés gomb
- és... amint megvan, TárolásRemélem, tudtam segíteni...
Üdv: Attila
-
Yani_
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Philips 40pfl5537 smart tv-hez milyen vezeték nélküli billentyűzet (esetleg billentyűzet + egér kombo) ajánlott? Mert úgy tudom, nem minden billentyűzet, főleg vezeték nélküli használható smart tv-khez.
Nekem valami olcsó, egyszerű is megfelelne. És ami még kérdéses, az a magyar ékezetes karakterkészlet. Használható bevitelre Philips tévéken?
Üdv: Yani
-
Yani_
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki, mit takar az egyes típusoknál a H, K vagy T jelölés (pl.: 40pfl5537k/12, 40pfl5537h/12)?
A - jelen esetben, a példánál maradva - 12-es szám tudtommal verziószám.. talán a súgóé?
-
Yani_
csendes tag
válasz bluemirage #5017 üzenetére
Köszönöm, átgondolom.
-
Yani_
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalt LED tévé felhasználók segítségét szeretném kérni, mint általában oly' sokan itt. :-))
Nemrég jutottam arra az elhatározásra - és persze köszönet az egyre sűrűbben "jelentkező" 0 % THM 15 hónapra és társai akcióknak -, hogy a régi Philips képcsöves tévémet lecseréljem.
Szóval.. napok óta szemezgetek két tévével:
1) 42PFL4307H 3D SMART LED Televízió 2db 3D szemüveggel
2) PHILIPS 40PFL5537K/12 (LED 3D televízió)
Kritériumaim:
- minimum 40-es méret, 40-es vagy 42-es (max. 46-os)
- maximum 200 ezer forint
- Smart TV (legfőképp Youtube miatt)
- 3D (akár aktív, akár passzív - mindegy, mert valószínűleg nem fogom sűrűn használni - eleinte)Valakinek vannak tapasztaltai a fent említett két tévével? Esetleg jobb? Akciósan valahol? Köszönöm előre a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest